Usi industriale si tehnica de incarcare

Usi industriale sectionale, usi pietonale, usi culisante anti foc, usi rapide din PVC, grilaje si rulouri

Usi industriale sectionale:

Usile industriale sectionale sunt compuse din sectiuni orizontale, din otel avand o grosime totala de 40 mm, izolate si constituite din 2 straturi de tabla de otel umplute cu spuma poliuretanica.
Portile sectionale pot avea diverse inaltimi de rabatere si se pot manevra electric sau manual.

Usi rapide din PVC:

Usile rapide din PVC sunt varianta cu cel mai rapid timp de inchidere-deschidere, vitezele de lucru fiind cuprinse intre 0,8 si 1,2 m/s, reducandu-se astfel consumul de energie si riscul de lovire. Usile rapide din PVC sunt utilizare cu precadere in centre logistice, unitati de productie, supermarket-uri, etc.
Constructiv usile pot fi realizate in doua variante: cu roluire si cu impachetare in toata gama de culori RAL.
Perdeaua flexibila din PVC este armata cu fibra sintetica si are clasa 2 de rezistenta la foc.
In functie de cerinte se poate opta dintr-o gama larga de sisteme de protectie si actionare: sisteme de deschidere sau de protectie cu bucla inductiva, radar de prezenta, fotocelule, sistem de actionare cu convertizor de frecventa, sistem „Anti Crash” (autoreparare) in cazul unei lovituri, sisteme cu rezistenta la vant de peste 100 km/h.
Usi rapide

Usi industriale armonice:

Usile industriale armonice sunt potrivite pentru halele cu o inaltime joasa a buiandrugului. In plus aceste usi armonice industriale sunt potrivite acolo unde structura halelor nu permite o sarcina suplimentara a acoperisului.
Alegerea solutiei pentru usi armonice industriale se decide in functie de utilitatea cladirii si cerintele constructorului.
Usi armonice industriale cu pereti dublii umpluti cu spuma rigida poliuretanica, respectiv vata minerala sunt ideale pentru utilizarea în ateliere si hale încalzite în care izolatia fonica joaca un rol important.
Aceste usi industriale armonice pot fi dotate cu posibilitati individuale de vitrare si umpluturi. Usi pietonale inglobate cu si fara prag, panouri de trecere în partea inferioara sunt optiuni suplimentare posibile ale acestor tipuri de usi industriale armonice.

Usi industriale rulou:

Usile rulou industriale si grilajele-rulou ocupă spatiu foarte redus la deschidere. Acestea se infasoară in mod compact in spatele buiandrugului. In lateral si in zona plafonului nu se pierde din suprafata utila a halei.
Lamelele pot fii izolate sau neizolate din otel galvanizat sau microperforat avand forma roluita ce ofera un coeficient ridicat de rezistenta.

Grilaje metalice:

Grilaj din tuburi ondulate din otel galvanizat Ø14mm cu elemente de legatura de inalta rezistenta, pentru siguranta maxima.
Inrulare grilaj la interior sau exterior.
Manevrare manuala sau electrica.

Rampe de egalizare:

Rampele de egalizare sunt o solutie in vederea uniformizării diferentei dintre platformele camioanelor si rampele de incarcare ale cladirilor industriale. Astfel incarcatura poate fi introdusa sau scoasa din camion printr-o singura miscare orizontala direct cu stivuitor sau transpalet.
Constructia din otel este solida, cu o platforma rezistenta la torsionare care niveleaza planurile chiar si in cazul unor incarcari inegale ale camioanelor.
Rampele pot fi manuale sau hidraulice si se potrivesc tuturor situatiilor, sunt usor de operat si foarte sigure. Deoarece aceste rampe de incarcare sunt prevazute cu ventile de siguranta in cilindrii de ridicare, pentru oprirea in caz de urgenta, acestea sunt asigurate foarte repede. Acest aspect este important atunci cand un camion porneste prea devreme avand inca rampa asezata pe platforma sa.

Masa hidraulica de egalizare diferenta nivel

Tipuri de rampe:
-incastrate (hidraulice sau manuale)
-de muchie (manuale)
-masa hidraulica (hidraulice)

Accesorii:
-burdufuri
-tampoane
-sistem de ghidare roti

Usi industriale culisante antifoc:

Usile industriale culisante antifoc sunt destinate protectiei in caz de incendiu a spatiilor adiacente celor car se presupun cu risc sporit de incendiu (depozite inflamabile, centrale termice..etc)
Usile industriale culisante antifoc pot fii cu unul sau doua canate care stau in pozitia deschis, si se inchid gravitational in momentul in care primeste comanda de inchidere de la centrala anti-incendiu.

Usi industriale metalice pietonale si antifoc:

Usile industriale metalice pot fi multifunctionale sau rezistente la foc 45’, 60’, 90’, 120’ in functie de cerintele beneficiarului.
Se pot adauga o serie de accesorii: broasca cu inchidere speciala, amortizor, kit bara antipanica sau diverse grile de aerisire.

Automatizari porti si bariere auto:

Portile au fost intotdeauna elementul care poate da unei case o valoare si un farmec aparte.
Prin instalarea unui motor V2, puteti adăuga inca un element de valoare, si anume confortul unui sistem de deschidere automată in conditii maxime de siguranta.
In functie de spatiul de deschidere si de solutia aleasa puteti alege unul atat motoare pentru deschidere batanta cat si pentru deschidere culisanta.
Pentru parcari putem oferi diverse solutii prin montarea de bariere fiabile pentru deschideri de 4m, 6m sau 12m.